Jessie J kommt zum EFOTT Festival nach Ungarn!

Dieses Jahr findet das EFOTT-Festival, welches am Ufer des Velence Sees positioniert ist, sechs Tage lang statt.

Die EFOTT Organisatoren konnten jetzt bekanntgeben, dass Jessie J. auftreten wird. Das wäre das erste Mal öffentlich in Ungarn. Das Festival findet vom 10.-16. Juli 2018 statt.

Ungarisch:

Jessie J Magyarországon koncertezik

Idén már hat nappal várja a fesztiválozókat az EFOTT fesztivál, amit a Velencei-tó partján rendeznek meg.

Az EFOTT szervezői az ELTE segítségével, megannyi programkínálattal és fellépőhozatallal javában készülnek már az idei fesztiválra, John Newman szuperhíre után pedig egy újabb ütős bejelentéssel rukkoltak elő: a Velencei-tó partjára érkezik napjaink egyik világkedvence, Jessie J. A Grammy-re is jelölt díva Európában már sokszor, de hazánkban még sosem lépett nagyközönség elé. A napokban azonban aláírta: 2018. július 10-16. között, a Velence-Sukoró térségében megrendezett EFOTT-on már biztosan ott lesz a nagyszínpadon!

A Bang Bang Ariana Grande-vel és Nicki Minajjal, a Price Tag, a Flashlight, a Domino és még sorolhatnánk – a sztár dalai többmilliárdos letöltést generáltak már a zene-streamelő platformokon, illetve a YouTube-on, de igen nagy tekintélyre és nézettségre tett szert a brit és ausztrál Voice mentoraként és zsűritagjaként is.

A hazai közönség idén júliusban először hallhatja és láthatja a brit világsztárt élőben Velencén, az EFOTT-on: – Talán nem esem túlzásba, ha azt mondom, hogy ekkora popdíva, mint Jessie J, még nem érkezett a fesztiválra, és mi magunk is izgatottan várjuk őt a nagyszínpadra. Jelenleg zajlik a fellépők listájának véglegesítése, a közösségi oldalakon hétről-hétre publikáljuk a már biztos neveket, ezzel párhuzamosan pedig nagy erőkkel szervezzük a színes nappali, elsősorban sport, kulturális és turisztikai programokat – tájékoztatott Maszlavér Gábor fesztiváligazgató.

Forrás: EFOTT.hu