Familienausflug endet tödlich auf der Straße 37 in Fortune

Szerencs, 2019. augusztus 8. Babahordozó egy összeroncsolódott személyautó alvázán a 37-es úton Szerencs közelében, ahol a gépjármû összeütközött egy kamionnal 2019. augusztus 8-án reggel. A balesetben meghalt egy lengyel férfi és csecsemõkorú gyermeke, az elhunyt autóban utazó felesége súlyos sérüléseket szenvedett. MTI/Vajda János

Ein polnischer Mann und sein Kleinkind starben am Donnerstagmorgen auf dem Highway 37 in der Nähe von Fortune, als ihr Auto mit einem LKW kollidierte. Die Frau des Mannes, konnte mit schweren Verletzungen aus dem Auto gerettet werden.

Während den Rettungs- und Bergungsarbeiten war der betroffene Abschnitt der Hauptstraße in voller Breite gesperrt und der Verkehr wurde nach Mezőzombor umgeleitet.

Szerencs, 2019. augusztus 8.
Egy személyautó kiszakadt kereke a 37-es úton Szerencs közelében, ahol összeütközött egy személygépkocsi és egy kamion 2019. augusztus 8-án reggel. A balesetben meghalt egy lengyel férfi és csecsemõkorú gyermeke, az elhunyt autóban utazó felesége súlyos sérüléseket szenvedett.
MTI/Vajda János

Ungarisch:

Halálos baleset történt a 37-es úton Szerencsnél

Meghalt egy lengyel férfi és csecsemőkorú gyermeke a 37-es úton Szerencs közelében csütörtök reggel, amikor autójuk kamionnal ütközött össze – a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Janasóczki Attila közölte: a személygépkocsiban utazott a férfi felesége is, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességben lezárták, a forgalmat Mezőzombor felé terelik – írta a police.hu.