DIE WELT DES MEERES – Interaktive Ausstellung im Einkaufszentrum ÁRKÁD in Győr

Foto: Flying Media Hungary/Judit Simon

Vom 1. bis zum 17. Juni öffnet im Árkád-Einkaufszentrum in Győr  eine fantastische Ausstellung über die Geschichte unserer Meere.

In der Ausstellung über die Meereswelt kann jeder die besondere Tierwelt des Meeres sowie Grundlagen der Navigation und Schiffswelt kennenlernen.
Besucher können sich die berühmten Bootsmodelle, ein U-Boot, den Leuchtturmbetrieb und das Leben der Meeres-Entdecker näher ansehen.

Zudem gibt es zahlreiche faszinierende Aquarien mit interessanten Meeresbewohnern.

Eintritt der Ausstellung ist kostenlos.

Ungarisch:

A TENGER VILÁGA – Interaktív kiállítás a győri ÁRKÁD-ban

Június 1. és 17 között a győri Árkádba várják mindazokat, akik szeretnének még többet megtudni Földünk tengereinek élővilágáról, annak rejtélyeiről.

A tenger világa című kiállítás során kicsik és nagyok egyaránt megismerkedhetnek a tenger különleges élővilágával és a tengerészetet segítő eszközökkel. Az érdeklődők közelebbről szemügyre vehetik a híres hajó maketteket, egy tengeralattjárót, valamint a világítótornyok működésével és a felfedezők életével is megismerkedhetnek.

Sőt, a bátrabbak kipróbálhatják azt is, hogy milyen érzés igazi ráját simogatni! A rendezvényen való részvétel ingyenes.