Budapest: Dreitägiges Pfingstfest für alle im Várkert Bazár!

Am Pfingstwochenende, von Samstag bis Montag, erwartet die Besucher in Budapest im Várkert Bazaar ein großes Open-Air-Familienprogramm.

Der Miklós Platz und Neoreneszánsz Kert werden mit Handarbeiten, verschiedenen Geschicklichkeitsspielen und Märchen ausgeschmückt, zudem wird es eine Handwerksmesse geben und eine Fülle von Streetfood-Angeboten lassen das kulinarische Herz höher schlagen.

Dank Hello Wood kann jeder die Mega Schaukeln auf dem Platz ausprobieren, und auf der Bühne laufen kostenlose Konzerte von Künstlern wie Radics Gigi, Attila Kökény, dem Donau Symphony Orchestra, Herczku Ági und Banda, Kelemen Coat oder Hiperkarma.

Ungarisch:

Háromnapos pünkösdi vigasság vár mindenkit a Várkert Bazárban!

A pünkösdi hétvégén, szombattól hétfőig szabadtéri családi programokkal várják az érdeklődőket a Várkert Bazárban.

Az Ybl Miklós téren és a Neoreneszánsz Kertben kézműves foglalkozásokkal, különböző ügyességi játékokkal és mesekoncertekkel készülnek a szervezők, de lesz kézműves vásár és gazdag streetfood kínálat is – olvasható a szervezők közleményében.

A Hello Wood jóvoltából bárki kipróbálhatja majd a téren felállított óriás hintákat, a nagyszínpadon pedig olyan előadók ingyenes koncertjeit hallgathatja meg a közönség, mint Radics Gigi, Kökény Attila, a Duna Szimfonikus Zenekar, Herczku Ági és a Banda, a Kelemen Kabátban vagy a Hiperkarma.