Rock-Überraschung im Continental Hotel in Budapest!

Wenn man etwas über Budapests Leben erzählen würde, kann man lange erzählen. Was die Besucher im Continental Hotel in Budapest gesehen haben, ist nun auch nicht alltäglich!

Die Besucher des Superior-Wein-Dinners des Continental Hotel Budapest hatten keine Ahnung, dass ein Flashmob anwesend sein wird, der die bekanntesten Lieder der Königin auf Ungarisch darbringen wird.

Es waren die Sänger von We Will Rock You, und mit dieser kleinen Aktion versuchten sie, einen Vorgeschmack auf die Show zu geben.

Die Show ist im Mai in der BOK Hall zu sehen!

Ungarisch:

Rock-os meglepetés a Continental Hotel Budapestben!

Ha valamit elmondhatunk a budapesti életről, az az, hogy sosem áll meg. A hotelek, az éttermek, mind várják a látogatókat, de amit a Continental Hotel Budapestben láthattak a látogatók, arra még nem volt példa!

Continental Hotel Budapest superior borvacsorájára érkező látogatók nem is sejtették, hogy az eseményen egy rögtönzött flashmob lesz majd, ami a Queen együttes legismertebb számainak magyar verzióival szórakoztatja az ott lévőket.

Természetesen az esemény meg volt rendezve, és az énekesek nem mások voltak, mint a We Will Rock You musical szereplői, akik ezzel a kis akcióval igyekeztek kedvet csinálni az előadáshoz.

A videót látva nem is kétség, hogy a darab hatalmas siker volt, és a közönség májusban újra láthatja a BOK Csarnok színpadán!