Weiteres Bier Festival in Budapest

Foto: Budavári Sörfesztivál

Vom 23. bis 26. August wird es ein weiteres Bierfestival in Budapest ausrichten. Der Hunyadi-Hof und der Löwenhof wird sich somit mit Brauereien und deren Bier-Spezialitäten füllen.

Ob der Verbraucher bzw. Besucher ein erfahrener Biertrinker oder Amateur ist, von Banane bis Kastanie, von hell bis braun, von überall aus der Welt können Biere auf dem Event probiert werden.

Die Auswahl umfasst fast 250 Sorten Bier, und das Ticket kostet zwischen 2000 und 5000 HUF.

Foto: Budavári Sörfesztivál

Újra lesz Sörfesztivál Budapesten!

Augusztus 23 és 26 között rendezik meg az idei Sörfesztivált a Budai Várban. Bár a rendezvény kihagyott egy évet, idén már biztosan lesz, a Hunyadi és Oroszlános udvarban.
Legyen bár szakavatott vagy akár lelkes amatőr; a banánostól a gesztenyésig, világostól a barnáig, hazaitól egészen a külföldiig annyi sör vár rá, amennyit csak a pohara elbír. A választék pedig több mint 250-féle sört tartalmaz, amit a belépő után azonnal kóstolhatunk.

A belépők 2000 és 5000 forint között mozognak, ám fontos kihangsúlyozni, hogy mind a napijegy mind a bérlet mellé jár az egyedi, üveg fesztiválpohár és egy ajándék kör. Ezt követően pedig kártyás fizetéssel tudjuk kiegyenlíteni a számlát!