Achilles Park in Győr

Ungarisch:

 Achilles Park, Győr

Győr közelében, a Holt-Rába partján helyezkedik el az Achilles üdülőpark. A hangulatos, nádfedeles házakból álló üdülőfalu akár 41 fő kényelmes elhelyezését is tudja biztosítani m ezzel pedug ideális hely a nyugalomra, pihenésre vágyóknak, akik távol akarnak maradni a város zajától de mégis elérhető közelségben a város nevezetességeihez és  izgalmas programjaihoz.

Az egész család számára vannak itt érdekességek, a gyerekeknek játszótér, játszószoba, felnőtteknek horgászás, wellness szolgáltatások, grillezési, bográcsozási lehetőség, lovaglás, sportpályák biztosítanak gondtalan kikapcsolódást. A hely kiválóan alkalmas nagyobb rendezvények, esküvők helyszínéül.

Egyik legnagyobb előnye pedig az, hogy a győri belváros mintegy  5 km-re érhető el, ahol műemlék épületek és további szórakozási lehetőségek várják a látogatókat.

Főszezonban egy franciaágyas szoba, 16 000 HUF/éj, még egy négy ágyas szoba 20 900 HUF/ éj áron mozog, amely a reggelit is magában foglalja. A főszezon június elsejétől egészen augusztus 31-ig tart.