Viele Live-Konzerte auf den Széchenyi Universitätstagen in Györ!

Foto: http://szenfeszt.hu/

In vier Tagen (18.-21.04.2018) gibt es fünfzehn Live-Konzerte, Fünf-Sterne-DJs und zahlreiche Unterhaltungs-, Kultur- und Sportprogramme bei den Széchenyi-Universitätstagen für die Studenten Győrs.

Kowalsky und Vega, 30J, Alex Bye und Slepp, Brains and Road und viele andere Künstler kommen in die Stadt an und garantieren gute Stimmung. Die Events finden im Universitätsgelände statt.

Ungarisch:

Megvannak a Széchenyi Egyetemi Napok fellépői

Idén április 18 és 21 között várja a bulizókat a Széchenyi Egyetmi Napok Győrben. Tizenöt élő koncert, öt sztár DJ és számos szórakoztató, kulturális és sport program kínál a  azoknak az egyetemistáknak, győrieknek és Győr környékén élőknek akik  ellátogatnak a győri egyetem területére.

Kowalsky meg a Vega, 30Y, Bye Alex és a Slepp, Brains és a Road, és még számos előadó érkezik a városba, garantálva a fesztivál hangulatot. Míg a Bridge Hallgatói és Ifjúsági Klub udvarán felállított fesztiválsátor, nagyszínpad és vizuális technika teszi felejthetetlenné az idei fesztivált, melynek fellépőiről mint korábban, idén is a diákok döntöttek!