Ungarn hat ein Influencer Festival organisiert

Foto: Pexels.com

Der Einfluss von Influenzern wird in der heutigen Welt immer stärker. Instagram, Youtube Stars und Vlogger können jeden Tag Hunderte oder sogar Hunderttausende von Menschen erreichen und ihre Meinungen und Kaufgewohnheiten beeinflussen.
Zum ersten Mal wurde Wz in Ungarn gewürdigt und nicht zuletzt fand das größte Influencer Festival zum Thema statt.

Bei der Veranstaltung, die am 19. September stattfand, nahmen inspirierende Künstler und mehr als 400 Meinungsbildner, Brandingspezialisten, Führungskräfte aus Unternehmen an impulsiven Programmen und einzigartigen visuellen Erlebnissen teil.

Auf dem Festival veranstalteten´man auf der Coca-Cola Stage und Brand Zone zwei Vorträge gleichzeitig

Der Partner der Veranstaltung war Coca-Cola Hungary, eines der großen Unternehmen in Ungarn, in dem Kommunikationsprofis begannen, sich fließend mit Kommunikation zu beschäftigen.

Ungarisch:

Magyarország Influencer fesztivált rendezett

Az influencerek szerepe és befolyása egyre erősebb a mai világban. Az Instagram, Youtube sztárok és vloggerek sok száz, vagy akár több százezer embert is elérhetnek naponta, ezzel formálva a véleményeiket, vásárlási szokásaikat.
Ezt felismerve Magyarországon először, és biztosan nem utoljára, a téma legnagyobb szakértői Influencer Fesztivált rendeztek.

A szeptember 19-én lezajlott eseményen inspiráló előadók, és több mint 400 influencer, márkaképviselők és –nagykövetek, cégvezetők, valamint impulzív programok és egyedi vizuális élmények várták minden érdeklődőt.

A fesztiválon a Coca-Cola Stage-en és a Brand Zone-ban egyszerre két helyszínen, egész napon át tartottak az előadások, valamint kerekasztal-beszélgetésekkel színesítették a programokat a szakma legjobbjaival.

A rendezvény partnere a Fantával együtt a Coca-Cola Magyarország volt, amely egyike azoknak a nagyvállalatoknak hazánkban, ahol a kommunikációs szakemberek elsőként kezdtek influencer kommunikációval foglalkozni.