Unfallfahrer betrunken und ohne Führerschein in Fahrzeug eingeklemmt!

Foto: Nationales Katastrophenmanagement

Es gab einen schweren Unfall zwischen Székesfehérvár – Komitat Fejér – und Zámoly. Der 36-jährige betrunkene Fahrer fuhr gegen einen Baum und landete dann in einem Straßengraben mit seinem Auto, wo er in dem zerstörten Fahrzeug eingeklemmt wurde.

Feuerwehrleute mussten das Dach mit schwerem Gerät entfernen.

Nach Angaben der Polizei war der Mann nicht nur betrunken, sondern hatte auch keinen Führerschein. Die technische Fahrtauglichkeit des Autos ist im letzten Jahr abgelaufen.

Ungarisch:

Tűzoltók vágtak ki autójából egy ittas, jogosítvány nélküli sofőrt

Súlyos baleset történt Székesfehérvár – Fejér megye – és Zámoly között. A 36 éves, ittas sofőr egy fának hajtott, majd ezt követően az árokban kötött ki autójával, ahol beszorult az összeroncsolódott járműbe.

A tűzoltóknak feszítővágóval kellett eltávolítaniuk a tetejét úgy, hogy a karosszéria első és oldalsó merevítő oszlopait elvágták, majd a tetőt felhajtották. A sofőrt a mentőkkel közösen emelték ki az autóból, majd áramtalanították a járművet.

A rendőrség információi szerint a férfi amellett, hogy ittas volt, nem is rendelkezett vezetői engedéllyel. A kocsi műszaki érvényessége még tavaly lejárt.