Tödlicher Motorradunfall nähe des Grenzübergangs von Ásotthalom!

Ásotthalom, 2018. augusztus 14. Helyszínelnek az ásotthalmi határátkelõhely közelében, ahol egy személygépkocsi és egy motorkerékpár összeütközött 2018. augusztus 14-én. A balesetben a motorkerékpáros utasa meghalt. MTI Fotó: Donka Ferenc

Ein Motorradfahrer starb am Dienstagmorgen bei einem Unfall in der Nähe des Grenzübergangs Aasotthalm.

Ein Auto und ein Motorrad sind am Dienstag um 7 Uhr auf der 5511. Road No. 10 miteinander kollidiert. Der Fahrer des Motorrades erlitt schwerste Verletzungen und verstarb noch an der Unfallstelle.

Zum Zeitpunkt der Unfallaufnahme und der Unfallermittlung wurde der entsprechende Abschnitt der Straße komplett gesperrt.

Ásotthalom, 2018. augusztus 14.
MTI Fotó: Donka Ferenc

Ungarisch:

Halálos baleset történt az ásotthalmi határátkelőhely közelében

Egy motorkerékpáros utasa meghalt abban a balesetben, ami az ásotthalmi határátkelőhely közelében történt kedden reggel.

Huber Krisztián közölte, egy gépkocsi és egy motorkerékpár ütközött kedd reggel 7 óra körül az 5511-es út 10-es kilométerszelvényében. A motoros utasa olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták, a járművezetők az 5511-es úton Mórahalom irányába kerülhetnek.