Täglich Flüge von Budapest nach Toronto

Foto: https://www.aircanada.com

Air Canada startet jetzt täglich Flüge von Budapest in die kanadische Hauptstadt Toronto. Seit dem ersten Flug vor vier Jahren startete man dreimal pro Woche – jetzt wurde der Service auf den täglichen Flug erweitert.

Auf einer Pressekonferenz anlässlich des Fluges hob Kam Jandu, Chief Commercial Officer des Budapester Flughafens, hervor, dass 2017 ein Rekordjahr für den Flughafen Budapest war: 13,1 Millionen Passagiere nutzten die Terminals. Bis Ende dieses Jahres werden 13,7 Millionen Passagiere erwartet.

Es gibt derzeit 132 Destinationen die von Budapest aus angeflogen werden.

Foto: https://www.aircanada.com

Ungarisch:

Akár naponta repülhetünk Budapestről Torontóba a nyári menetrendi időszakban

Az Air Canada Rouge már naponta indít járatokat Budapestről a Kanadai fővárosba. A négy éve indított első járat óta, először heti háromra, most pedig heti hétre bővült.

A járat indítása alkalmából rendezett sajtótájékoztatón Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi vezérigazgató-helyettese kiemelte, hogy 2017. rekordév volt a reptér életében: 13,1 millió utas fordult meg a terminálokon. Az idén év végéig 13,7 millió utasra számítanak. A fővárosból jelenleg már 132 desztináció érhető el.,

A reptér folyamatos fejlesztésekkel szolgálja ki a növekvő utasszámot, ezek közé tartozik az az építés is, amely a B utasmólót érinti, az emeleti parkolóház, vagy a reptéri szálloda kapacitásbővítése.

Quelle: turizmus.com