Szeged eröffnete seinen ersten Non-Packaging-Shop

Nach Budapest sind auch weitere Non-Packaging-Shops geöffnet. Győr, Debrecen, Miskolcon und der neueste Standort befindet sich in Szeged.

Es gibt eine wachsende Nachfrage nach abfallfreien sowie umweltbewussten Läden, viele Menschen wollen sich diesbezüglich verändern
Der neue Shop in Szeged befindet sich in den Jósika Straße und es heißt Garabolyos.

Hier finden Sie alles, was Sie für einen echten, umweltfreundlichen Haushalt, zum Einkaufen und zum Leben brauchen!

Ungarisch:

Megnyitott Szeged első csomagolásmentes boltja

Budapest után számos városban megjelentek a csomagolásmentes boltok. Győrben, Debrecenben, Miskolcon és a legújabb helyszínen, Szegeden vehetnek műanyagmentes termékeket az arra vállalkozók.

A hulladékmentes, valamint környezettudatos boltokra egyre nagyobb a kereslet, sokan szeretnének változtatni, a Garabolyos pedig épp ebben segít nekik.

A Garabolyos, a Jósika utcában található, és azért is különleges, mert a termékek többsége Csongrád megyéből származik, emellett kimérve vehetjük meg őket. Az üzlet tulajdonosai, Varsás Dániel és Anita még arra is figyelmet fordítanak, hogy lehetőség szerint már a szállítás is csomagolás-mentesen történjen. Mint megtudtuk, az akácmézes fémtartályt maga Kovács Géza szegedi méhész tölti fel, és az óföldeáki tészták is közvetlenül a szállításhoz használt zsákokból kerülnek az adagolókba.

Itt minden megtalálható, ami egy igazi, környezettudatos háztartáshoz, bevásárláshoz, élethez szükséges!