PlayIT in Györ mit 6.300 Gamern und Youtubern erfolgreich!

Die PlayIT Show in Győr war die erste Station der Veranstaltungsreihe in 2018.  6.311 Besucher konnten gezählt werden in der letzten Woche beim Game-Event im Olympiazentrum der westungarischen Stadt.

Weitere Stationen des Events sind Debrecen und Budapest.

Ungarisch:

Gamerekkel volt tele az Olimpiai Sportcsarnok

Sokak számára nyújtott felejthetetlen élményt a győri PlayIT Show, ami a 2018-as rendezvénysorozat első állomása volt Egészen pontosan 6.311 fő volt jelen Győri PlayIT Shown. Nemcsak a helyszín volt új a látogatók számára – hisz most az Olimpiai Sportpark adott otthont a gamer rendezvénynek – de a programok között is akadt olyan, amit még nem láthatott a győri közösség.

Először itt mutatkozott be a Star Wars: Jedi Challenges AR headset, első alkalommal járt Győrben a Trónok harca sorozat eredeti Vastrónja, az Asus ROG PUBG Arénában pedig egyszerre 7 csapat is versenyezhetett egymással.

A rendezvényen a játékos közösség széles korosztálya képviseltette magát, a fiatal rajongóktól a tapasztalt gamerekig mindenki megfordult a Sportparkban és a visszajelzések alapján mind maradandó élményekkel gazdagodtak. Népszerű helyszín volt a nagyszínpad, ahol egész nap váltották egymást a szórakoztató műsorok, GoodLike vezetésével. Sokakat magával ragadott a PUBG, amit egy 28 gépes, Asus ROG PUBG Arénában akár csapatosan is kipróbálhattak a látogatók. A konzolosok persze Xbox One X-en, 4K-s televíziókon játszhatták a népszerű lövöldét.

A rendezvény robog tovább, hisz március 11-én a debreceni Főnix Csarnokban egy hasonlóan erős folytatással készülnek a szervezők. Sőt, a vasárnapi rendezvényt megelőzően a Fórum Debrecenben külön meglepetésekkel készülnek a rendezvényszervezők. Itt március 9-10-ig VR és AR eszközöket próbálhatnak ki az érdeklődők és a Fórumban vásárlók szerencsekártyát is húzhatnak, amivel PlayIT-es ajándékokat nyerhetnek a helyszínen.