Neue internationale Namen bei Balaton Sound 2020

Party-Impressionen Balaton Sound / Foto: Julia Horváth

Weitere fast 20 Namen haben sich an diesem Tag der internationalen Top-Liste einer der beliebtesten Waterfront-Partys in Europa angeschlossen. Zu den derzeit aufgestellten Künstlern zählen DJ Snake, Steve Aoki, Lost Frequencies und Paul van Dyk. Der Balaton Sound erwartet alle vom 8. bis 12. Juli am gewohnten Ort in Zamárdi.

Kürzlich hat Balaton Sound  große Namen neben bereits angekündigten Stars bekannt gegeben. Dj Snake, der sein Live-Konzert im Jahr 2019 am Plattensee besetzt, Steve Aoki von Tom Magazine Lost Frequencies oder Trip-Hop / Hip-Hop / Electropop Sänger, Banks. Paul van Dyk, einer der gefragtesten DJs der Welt, Dillon Hart Francis, Carnage, ein US-amerikanischer Rapper, JPEGMAFIA, Berliner Techno-Duo, Pan-Pot, Patrick Topping, einer der Top-Performer alternativer niederländischer DJs, und Reinier Zonneveld, einer der erfolgreichsten Performer der niederländischen Technoszene, werden hier live auftreten.

Jan Blomqvist & Band, eine gekonnte Mischung aus Minimal Techno, Deep House und melancholischem Pop mit dem niederländischen Duo Samir und Diego, Moksi, dem Berliner Duo für elektronische Musik Mind Against Rodriguez Jr., der in seinen Partycentern fantastische Techno / House-Partys feiert, sagte SayMyName, der in London ansässige DJ / Produzent Archie Hamilton, der Pate von Hardtrap.

Quelle:Balaton Sound

Ungarisch:

Újabb nemzetközi neveket jelentett be a Balaton Sound

További majd’ 20 név csatlakozott Európa egyik legkedveltebb vízparti bulisorozatának eddig is előkelő nemzetközi listájához a minap. A most felsorakoztatott előadók közt ott van DJ Snake, Steve Aoki, Lost Frequencies és Paul van Dyk is. A Balaton Sound július 8-12-között vár mindenkit a megszokott helyen, Zamárdiban.

A nemrég hatalmas nemzetközi elismerést, a tudatos és biztonságos fesztiválozás megteremtéséért járó fődíjat bezsebelő Balaton Sound – a korábban bejelentett sztárok mellé – újabb nagy neveket tett közzé. Eszerint fellép majd a Balaton-parton a 2019-es elmaradt koncertjét tavaly megjelent stúdióalbumával is pótló Dj Snake, a DJ Mag előkelő 10. helyét elfoglaló Steve Aoki, a Tomorrowland rezidens Lost Frequencies vagy az új lemezzel tavaly előrukkoló trip-hop/hiphop/elektropop énekesnő, Banks. Zamárdiba tart a nyáron a világ egyik legkeresettebb DJ-je, Paul van Dyk, a moombahton és a moombahcore műfajok úttörőjeként ismert Dillon Hart Francis. Itt lesz az élő performanszaival a legnagyobb fesztiválokat bejáró Carnage, az amerikai rapper, JPEGMAFIA, a berlini székhelyű techno duo, a Pan-Pot, az alternatív DJ-k legjobbjainak listáján jegyzett Patrick Topping és a holland techno szintér egyik legsikeresebb fellépője, Reinier Zonneveld.

A Sound vendége lesz idén a minimál techno, a deep house és a melankolikus pop egyvelegét ügyesen tálaló Jan Blomqvist & Band, a Samir és Diego alkotta holland duó, azaz a Moksi, a berlini székhelyű elektronikus zenei páros, a Mind Against, a világ legnagyobb partiközpontjain fantasztikus techno/house bulikat celebráló Rodriguez Jr., a hardtrap keresztapjaként aposztrofált SayMyName, londoni székhelyű DJ/producer, Archie Hamilton.

A nemzetközi felhozatalhoz ezúttal magyar nevek is csatlakoztak. A 2020-es Soundon immár biztos fellépő lesz a Halott Pénz, Majka&Curtis és a Wellhello.
Mint ismeretes a fesztivál korábban egy igen erős bejelentéssel indított, melyben ott szerepelt Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Kygo, Don Diablo, Robin Schulz, Danny Tenaglia, Deborah De Luca és sokan mások.

A szervezők elmondták, hogy a látogatók kérésének eleget téve tavaly már kísérleti jelleggel bevezették, hogy részletre is lehet vásárolni Sound belépőket illetve szolgáltatásokat. A nagy érdeklődésre való tekintettel ezt a lehetőséget idén is biztosítják a vendégeknek.