Majka äussert sich soeben zu dem Auftrittschaos in Györ auf Facebook

Das Event mit Strom aber ohne Bühnenprogramm - Die Besucher warten auf den Hauptact / Foto: Flying Media Hungary

Die Ereignisse vom 20. August in Győr haben viele Menschen bewegt. Wegen des mehrfachen Stromausfalls wurde der Auftritt des berühmten Rappers Majka immer weiter nach hinten verschoben. Letztendlich sollte er dann zwei Stunden auf seinen Auftritt warten bis das Stromproblem gelöst sei. Das könnte der Künstler jedoch nicht da er weitere Auftritte hatte. Nun wurde auch der Künstler offiziell angegriffen auf den sozialen Medien warum er nicht aufgetreten sei… Soeben äussert sich Majka offiziell auf Facebook und stellt einiges klar.

Ungarisch:

“ Nem sikerült megtartani a koncertet, mégis minket vesznek elő“

A győri augusztus 20-i események sokakat felidegesített. Az áram kimaradás miatt, ugyanis nem csak az ott lévő felszerelések álltak le hosszú időre, de az estére szervezett Majka és Curtis koncert is elmaradt. Ahogy azt magazinunk is megírta, az éjszaka folyamán többször is elment az áram, ám a probléma nem oldódott meg addigra sem, amikor a rapper fellépése kezdődött volna.

Majka nem egy videó üzenetben elmagyarázta rajongóinak, hogy miért történt az a sajnálatos esemény, hogy le kellett mondania a koncertet.

Legutóbbi élő bejelentkezésében kifejtette, nem érti miért támadnak neki a kommentelők egy olyan probléma miatt, amiről ő nem tehet, és nagyon sajnálja azokat, akik több száz kilométert utaztak azért, hogy láthassák őt. Valamint közölte, reméli, hogy lesz alkalom arra, hogy bepótolják az elmaradt koncertet.

Az élő közvetítést ezen az oldalon láthatják Önök is: