Leiche wurde in Park in Budapest gefunden

Foto: Flying Media Hungary

Die Polizei untersucht den Tod eines fünfunddreißigjährigen Mannes. Bei Népliget wurde die Leiche am Dienstagmorgen von einem Fahrradfahrer gefunden. Der Augenzeuge erzählte einem Fernsehreporter, dass er dem Mann zuerst helfen wollte, aber als er ihn ansprach, stellte sich heraus, dass das Opfer bereits tot war.

Wie der Rettungsdienst am Unfallort mitteilte, war der Mann kein Opfer von Gewalt, aber sein Fall wird vom Budapester Polizeipräsidium untersucht, um herauszufinden, was passiert ist.

Ungarisch:

Holtestet találtak Budapest egyik parkjában

Egy harmincöt éves férfi halála ügyében nyomoz a rendőrség. Az áldozatra egy biciklis talált rá a Népligetben kedden reggel. A szemtanú az egyik kereskedelmi tévé riporterének elmondta, hogy először segíteni akart a férfin, ám mikor közelment hozzá, hogy felébressze, kiderült, hogy az áldozatnál már beállt a hullamerevség.

Mint a helyszínre érkező mentősök közleménye szerint kiderült, a férfi nem gyilkosság áldozata, esetét azonban a Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja, hogy kiderítsék, mi történt.