Ein neuer Trend am Weihnachtsbaum – Die Holz-Schnee-Flocke

Foto: Flying Media Hungary/Simon Judit

Mit dem bevorstehenden Weihnachtsfest versuchen alle, den Star des Hauses, den Weihnachtsbaum zu etwas Besonderem zu machen. Der Rohstoff Holz ist eines der ältesten und vielleicht ersten Materialien, die die Menschheit bis heute verwendet.

Früher wurden nur Werkzeuge, Gebäude und Einrichtungsgegenstände hergestellt, heute werden sie jedoch für neue und modernere Zwecke verwendet.

Woodline glaubt, es sei an der Zeit, das Holz im neuen Licht zu präsentieren. Die Schneeflocken aus Holz sind nur ein Teil ihrer Produktpalette. Zweifellos fügen sie dem Weihnachtsbaum oder der Wand einen einzigartigen, traditionellen und modernen Stil hinzu.

Mit der neuesten Technologie können sie hochwertige Produkte herstellen, direkt aus Lettland. Bestellen kann man auch aus dem Ausland.

Sie liefern nach Lettland, Ungarn, der Tschechischen Republik und dem Vereinigten Königreich. Bestellungen können per Post oder Kurierdienst verschickt werden.

Ein neuer Trend am Baum…Die Holzflocke 🙂

Ungarisch:

Woodline – A Szépség a Fában rejlik

A karácsony közeledtével mindenki igyekszik egyedivé, különlegessé tenni az otthon sztárját: a karácsonyfát. A fa, mint alapanyag az egyik legősibb és talán a legelső az emberiség által a mai napig hasznosított anyag.

Korábban csak szerszámok, épületek, berendezési tárgyak készültek belőle, ám manapság már új és modernebb célokra is alkalmazzák őket.

A Woodline arra gondolt, elérkezett az ideje annak, hogy a fát új köntösben mutassák meg a fogyasztóknak. A náluk vásárolható hópelyhek csak egyike széles termékpalettájuknak, ám kétség sem fér hozzá, hogy egyedi, hagyományos és modern stílust ad akár karácsonyfára, akár falra akasztva. Termékeik tervezésénél és kivitelezésénél is erre törekedtek. A kínálat nem csak a hópelyhek készítéséből, hanem kenelek, ékszerek és  egyéb kiegészítők forgalmazásából is áll.

A modern technológia legújabb gépeinek segítségével csúcsminőségű termékek előállítására képesek, egyenesen Lettországból, akár külföldi megrendelőknek is.

Szállítanak Lettországba, Magyarországra, Csehországra és az Egyesült Királyságba is. A megrendeléseket pedig hagyományos postai úton vagy akár futárszolgálattal is tudják szállítani.

Az itt található videó alapján pedig Önök is meggyőződöttnek az általuk készített termékről!