Ein neuer Ort für einen gesunden Lebensstil – Salátás in Győr

Foto: Flying Media Hungary Kft. / Nicholas Rogerson

Der Salátás in Győr hat erst vor einer Woche geöffnet und ist jetzt schon sehr beliebt in der Stadt. Viele freuen sich, dass der gesunde Lebensstil einen neuen Platz in Győr gefunden hat. Der Salátás begeistert nicht nur in der Teleki Straße 7., sondern auch bei der Lieferung, welche sowohl telefonisch und auch Online angefordert werden kann.

Was gibt es?

mit Schnelligkeit, Hingabe und präziser Arbeit stellt das Team die Salate, Sandwiches und Hauptgerichte her, welches alles im Namen der Gesundheit steht. Unterstrichen wird der Genuss durch die hausgemachten Saucen und Öle! Ein neues Lieblings Restaurant für die, die sich bewusst ernähren.

Ungarisch:

Egy új hely az egészséges életmódért – A Salátás Győrben

A győri Salátás még csak egy hete nyitotta meg kapuit, máris nagy népszerűségnek örvend a városban. Sokan örülnek, hogy az egészséges életmód egy újabb remek hellyel hírdeti létjogosultságát a városban. A Salátás nem csak a Teleki utca 7.-ben hódít, hanem házhozszállításkor is sokan tárcsázzák a számukat, illetve rendelnek weboldalukról.

És, hogy mit ajánl a Salátás?

Expressz gyorsasággal, odaadással és precizítással elkészített saláták, szendvicsek, főételek, mindezek az egészség jegyében amelyeket az étterem a házikészítésű szószokkal és olajokkal tesz igazán finommá!  Azoknak akik figyelnek arra, hogy mit esznek ez egy új kedvenc étterem lehet.

Foto: Flying Media Hungary Kft. / Nicholas Rogerson