Die Programmreihe der vier Bühnen des Telekom VOLT Festival ist bekannt!

Foto: Volt Festival

Fast 100 Ungarische und viele Internationale Weltstars, unter anderem Slipknot, Black Eyes Peas, Slash oder auch Parov Stelar kommen zum diesjährigen VOLT Festival in Sopron. Die Organisatoren veröffentlichten die Programme von allen vier Musikbühnen. Zwischen dem 26. und 29. Juni wird das Telekom VOLT Festival stattfinden – aber diejenigen, die Camping Wochentickets haben, können schon am 25. ihre Zelte aufstellen.

Auf der Telekom Mainstage werden die größten Acts auftreten und hier feiert auch die Band Tankcsapda ihren 30. Geburtstag und die 15. Jahre Jubiläumshow von Halott Pénz findet auch hier statt.

Auf der Petőfi Rádió Großbühne werden ungarische Acts, als auch Internationale Star DJs dabei sein: Jan Blomqvist und seine Band, Martin Solveig, Lost Frequencies und die Budapester Partyserie Bladerunnaz bringt Friction und The Prototypes, aber auch LP und Ugly Kid Joe werden hier auftreten.

Auf der Magenta 1 Bühne treten die Teilnehmer der Nagy-Szín-Pad! (Hauptbühne!) Wettbewerbs auf und viele andere ungarische Acts. Am letzten Tag schließen dann Kruder & Dorfmeister und Kollektiv Turmstrasse die Programmreihe.

Auch die Sopron Bühne erwartet die Feierlustigen von Frühnachmittags bis zum Morgen, hier können wir unter anderem Nouvelle Vague, !DelaDap und jeden Abend schließt DJ Jokó die Bühne.

Auf volt.hu findet man ausführliche Infos über alle Programme.

Tickets zum Sonderpreis gibt es noch bis zum 12. April!

Ungarisch:

Kész a Telekom VOLT Fesztivál négy színpadának a programja!

Majd‘ 100 hazai és számos nemzetközi világsztár, köztük a Slipknot, a Black Eyed Peas, Slash vagy épp Parov Stelar is érkezik idén Sopronba. A szervezők most négy zenei színpad teljes programbontását tették elérhetővé. A június 26-29. között rendezik meg a Telekom VOLT Fesztivált, ahol a bérletesek ráadásul egy beköltözőnapot is kapnak ajándékba június 25-én.

A Telekom Nagyszínpadon lépnek fel a legnagyobb külföldi és hazai sztárok, de itt ünnepli 30 éves születésnapját a Tankcsapda, és itt láthatja a közönség a Halott Pénz 15 jubileumi fesztiválshow-ját is.

Az Petőfi Rádió Nagyszínpad kaptak helyet a hazai kedvencek mellett a külföldi sztár DJ-k: zenekarával érkezik Jan Blomqvist, de jön Martin Solveig, Lost Frequencies, a Bladerunnaz hozza el Friction-t és a The Prototypes-t, de itt lesz látható LP és az Ugly Kid Joe is.

A Magenta 1 Színpadon lépnek fel az idei Nagy-Szín-Pad! versenyzői és további hazai kedvencek, az utolsó napon pedig Kruder & Dorfmeister és a Kollektiv Turmstrasse zárja majd a programot.

A Sopron Színpad is koradélutántól reggelig várja majd a fesztiválozókat, itt lép majd fel a Nouvelle Vague, a !DelaDap, zárásként pedig minden hajnalban DJ Jokó pörgeti a lemezeket.

A volt.hu oldalon elérhető a négy színpad részletes programbontása. Kedvezményes jegyeket április 12-ig lehet beszerezni.