Die Frühjarsmesse in Budapest findet an vier Orten statt

Budapest, 2019. április 11. MTI/Mohai Balázs

Hochwertige Handwerksprodukte, thematische gastronomische Wochen, Familien- und Kulturprogramme erwarten die Besucher dieses Jahr auf der Budapester Frühjahrsmesse auf dem Fővám Platz, dem Deák Platz, dem Rathauspark und als neuer Veranstaltungsort an der Donaupromenade bis zum 28. April. Aufgrund der Renovierung des Vörösmarty Platzes wird der Hauptort der diesjährigen Messe der Vigadó Platz und die Donaupromenade sein – sagte Teodóra Bán, Geschäftsführerin des Budapester Festival- und Tourismuszentrums auf der Pressekonferenz am Donnerstag.

Wie sie sagte, können die Besucher in den Pavillons der Handwerker traditionelle und gestalterische Produkte der Osterkultur und mit der Feier verbundene Gerichte probieren. Auf den Bühnen sind traditionelle, kulturelle und Kinderprogramme zu erwarten.

MTI/Mohai Balázs

Ungarisch:

Négy helyszínen várja a látogatókat a Budapesti Tavaszi Vásár

Magas minőségű kézműves termékekkel, tematikus gasztronómiai hetekkel, családi és kulturális programokkal várja a látogatókat idén is a Budapesti Tavaszi Vásár a Fővám téren, a Deák téren, a Városháza parkban és új helyszínként a Duna-korzón április 28-ig.
A Vörösmarty tér felújítása miatt az idei vásár központi helyszíne a Vigadó tér környéke és a Duna-korzó lesz – emelte ki a rendezvényről tartott csütörtöki sajtótájékoztatón Bán Teodóra, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ ügyvezetője.

Mint mondta, a kézművesek pavilonjaiban a húsvéti kultúrkörhöz kapcsolódó hagyományos és dizájntermékeket, a vendéglátósoknál pedig az ünnephez kapcsolódó ételeket kóstolhatják meg a látogatók, a színpadokon pedig hagyományőrző, kulturális és gyerekprogramokkal készülnek.

Kommentieren Sie den Artikel

Please enter your comment!
Please enter your name here