Depeche Mode Opener beim Telekom Volt Festival

Volt Festival: vielfarbig, familiär und cool/ Foto: Zsófia Bánhidi

Das diesjährige Volt-Festival ist gespickt von großartigen Performern, aber drei Wochen vor dem Start haben die Veranstalter des Telekom Volt Festivals weitere Neuheiten angekündigt.

Mindestens 150.000 Festivalbesucher warten am 26. Juni in Sopron, wenn Depeche Mode das 26. Telekom VOLT Festival eröffnen wird.Zudem wird im Hello Hungary Village  das bekannteste ungarische YouTuber Festival für 5 Tage stattfinden.

 

Ungarisch:

A Depeche Mode nyitja a Telekom Volt Fesztivált

Az idei Volt fesztivál hemzseg a nagy nevű előadóktól, ám három héttel a kapunyitás előtt sok-sok újdonságról adtak hírt a Telekom Volt Fesztivál szervezői.

Legalább 150.000 fesztiválozót várnak Sopronba június 26-tól, amikor a Depeche Mode nyitja meg a 26. Telekom VOLT Fesztivált. Idén először lesz VOLT Kertmozi, Magenta1 Színpad, Secret Garden, a Visegrádi Csoport Magyar elnöksége záróeseményeként cseh, lengyel és szlovák csapatok is bemutatkoznak, a Hello Hungary Village-ben pedig a legismertebb magyar YouTuberek fesztiváloznak 5 napon át.

A buli mellett természetesen a figyelemfelkeltés sem maradhat el. Ugyanis, idén az autizmussal élők problémáira hívják fel a fesztiválozók figyelmét.