Das Pangea Ecocentrum und Hotel wurde in Nyíregyháza eröffnet

Nyíregyháza, 2018. szeptember 5. A Pangea Ökocentrum és Szálloda Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdõn az avatás napján, 2018. szeptember 5-én. A 2600 négyzetméter alapterületû, 38 szobás, 80 ágyas hotel, valamint oktató- és konferenciaközpont 1,6 milliárd forintból épült. MTI Fotó: Balázs Attila

Von mehr als 1,6 Milliarden Forint wurde in Nyíregyháza das neue 38 Zimmer Hotel, Pangaea Ecocentrum und Hotel gebaut.

Das Hotel öffnete seine Türen am Mittwoch. Es liegt in direkter Nähe des Nyíregyháza Zoos. Außerdem enthält es ein Konferenz- und Konferenzzentrum neben den Zimmern.

Im Hotelzentrum von mehr als 2600 Quadratmetern wurden Schulungsräume und ein Erholungs- und Konferenzsaal gebaut. Die für die Investition benötigte Fläche wurde 2015 von der lokalen Regierung gekauft, und der Bau der Anlage begann im Jahr 2017.

Nyíregyháza, 2018. szeptember 5.
A Pangea Ökocentrum és Szálloda egyik szobája Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdõn.
MTI Fotó: Balázs Attila

Ungarisch:

Megnyílt a Pangea Ökocentrum és Szálloda Nyíregyházán

38 szobás, és több mint 1,6 milliárd forintból épült fel Nyíregyháza új szállodája, a Pangea Ökocentrumot és Szállodát.

Az új hotel szerdán nyitotta meg kapuit különlegessége pedig, hogy a Nyíregyházi Állatpark szomszédságában fekszik, valamint, hogy a szobákon kívül, konferencia- és oktatóközpontot is magában foglal.

A több mint 2600 négyzetméter alapterületű hotel oktatóközpontjában tantermeket és rekreációs és konferenciateremet is építettek. A beruházáshoz szükséges területet az önkormányzat vásárolta meg 2015-ben, a szálláshely építése 2017-ben kezdődött meg.