DAS ist die Siegertorte des Cake Master Awards!

@ekes.edes.studio's instangram

Vargáné Orbán Anikó ist die Frau, die es geschafft hat das grosse „Kuchen-Rennen“ zu gewinnen. Die als „Kuchen-Oscar“ bekannten Cake Masters Awards. Die Awards werden in 18 Kategorien von einer 12-köpfigen Jury verliehen.

Anikó´s Blog: Sie entwarf ihren Kuchen zwei Wochen lang – Der Kuchen ist 120 cm hoch und 4 kilo schwer – und nich nur die Herstellung, sondern auch die Lieferung war schwierig. Auf der Reise half ihr Mann…Mmit einer leichten LED-Beleuchtung wurde der Kuchen dann noch schöner.

@ekes.edes.studio’s instangram

Our article in English:

One Hungarian Cake-Oscar!

Vargáné Orbán Anikó is a talented lady who win the well-known name compatition called Cake Masters Awards. There where 18 categories and a 12 membered jury choose the winner.

In her blog Anikó says that she designed her cake for two week long and her after that her fairytale castle fled her to the victory. The actual cake is 120cm high and 4 kilos hard. But not just the creation was hard, she needs to get her castle to the competiton. But her husband helped her with the delivery, and he made a cool Led-lighting on it, to made the cake more incredible.

@ekes.edes.studio’s instangram

Ungarisch:

Magyar hölgy nyerte a Torta-Oscart!

Vargáné Orbán Anikó olyan hölgy, akinek sikerült megnyernie a rangos versenyt, melyet csak torta-Oscarként emlegetnek a szakmában. A Masters Cake Awards elnevezésű versenyen 18 kategóriában versenyeztek a cukrászok és egy 12 fős szakmai zsűri választotta ki végül a győztest.

Anikó a blogján mesélt a torta készítési folyamatairól, melyből kiderült, hogy két hétig tartott „csak“ a torta megtervezése, ám a kemény munka meghozta gyümölcsét, ugyanis ez volt az a sütemény, amely a győzelemig vezette kiötlőjét.

A mesekastély 120-cm magas és négy kiló, ami nem csak a szállítást, de a szállásolást is nagyban megnehezítette, ám Anikó férje mindenben segített. Sőt, a leleményes férj még egy LED-világítást is készített a tortához, amitől még jobb és szebb lett.

@ekes.edes.studio’s instangram