Das ibis Styles Budapest Airport ist der Gewinner der diesjährigen European Property Awards

MTI Fotó - Koszticsák Szilárd

Für sein spezielles Design hat das ibis Styles Budapest Airport Hotel einen Award gewonnen. Das Hotel öffnete erst im Januar diesen Jahres und ist das erste direkte Airport Hotel in unmittelbarer nähe des Flughafens. Dieser Award (Property Award) wird von einer 50-köpfigen Jury seit 1993 verliehen.

Das Airport Hotel verfügt über 145 Zimmer, eine Weinbar, ein Restaurant sowie Konferenzräume. Alles ist in einem speziellen Design ausgestattet.

Ungarisch:

Az ibis Styles Budapest Airport kapta az idei European Property Awards díját

Hatalmas elismerésben részesült az ibis Styles Budapest Airport. Az első reptéri szálloda, amely a budapesti Liszt Ferenc Repülőtér közvetlen szomszédságában található, különleges dizájnja miatt érdemelte ki a rangos elismerést.

Az öt emeletes szálloda, január elején nyitotta meg kapuit, és azóta is eredményesen működik. 145 szobával, borbárral, étteremmel várja az utazókat, mind emellett két részre osztható konferenciaterem, valamint kisebb szemináriumi szobák és egy gyereksarok is található benne.
A Property Awards az egyik legrangosabb építészeti díj, amit több mint ötven nemzetközi szakemberből álló zsűri ítél oda 1993 óta. A tíz különböző kategóriát felvonultató díj nem csak Európa, de Ázsia és Óceánia, az arab országok, Kanada, a Karib-térség, Közép-és Dél-Amerika, és az USA, területét is lefedi.