Das Hans Zimmer Konzert in Budapest war Mega Erfolg

Foto: JVS Group

Hans Zimmer hat sich eine große Konzerttournee mit dem Titel „Die Welt von Hans Zimmer – Eine symphonische Feier“ ausgedacht, um die Sportarena Papp László am Montagabend zu begeistern.

Die Konzertshow begann mit Filmmusik von Batman Beginnings und einer gigantischen Lasershow im Hintergrund. Das Publikum erlebte das Konzert mit jeder Menge Spektakel und Klang. Am Ende der anderthalbstündigen Konzertshow wollte das Publikum der -László Papp Sportarena den  Künstler nicht von der Bühne lassen.

Hans Zimmer ist Hollywoods gefragtester Filmkomponist, der Musik für mehr als 100 Filme geschrieben hat – insgesamt über 24 Milliarden US-Dollar eingespuelt

Quelle: JVS Group

Foto: JVS Group

Ungarisch:

Gigantikus siker volt a budapesti Hans Zimmer koncert

Hans Zimmer által megálmodott nagyszabású koncertturné, a “The World of Hans Zimmer – A Symphonic Celebration” turnéjával felrobbantotta a Papp László Sportarénát hétfő este.

A koncertshow a Batman Kezdetek filmzenéjével és gigantikus lézershow-val a háttérben kezdődött. A közönség a látvány és hangzásvilágtól teljes katarzis élményben kezdhette meg a koncertet. A több mint egy és fél órás koncert show végére, a teltházas Papp László Sportaréna nem akarta elengedi a művészeket a színpadról.

Hans Zimmer Hollywood legkeresettebb filmzeneszerzője, aki már több mint 100 mozifilmhez írt zenét – amelyek összbevétele meghaladja a 24 milliárd dollárt. Az általa színpadra álmodott megaprodukció – melynek kurátora és zenei rendezője Hans Zimmer – Európai koncertturnéra indult, melynek az egyik fontos állomása volt Budapest.

A zeneszerző sokrétű élményt nyújtott a koncertlátogatóknak, ami méltán gyorsan bekerült a feltétlenül megnézendő előadások közé az egész világon, már csak a szerző több évtizedes lenyűgöző pályafutásának darabjai miatt is. Aki lemaradt a koncertről, az a Sony Classical 2019. tavaszán kiadott a „The World of Hans Zimmer – A Symphonic Celebration” kettős albumon tudja újra élvezni a show filmzenéit. Az album a koncert turné zenéjét tartalmazta, és bemutatta Hans Zimmer legnagyobb slágereinek újonnan rendezett koncertfeldolgozásait.

Foto: JVS Group