Das diesjährige Strand Festival beginnt am 20. August!

Foto: Strand Festival

Vom 20. bis 24. August kommen weitere Weltstars an den Zamárdi Free Beach. Steve Aoki, Modestep, Sigma und Ofenbach kommen zum Plattensee. Darüber hinaus ist mittlerweile klar, dass STRAND am 20. August wieder die 4. Petofi Music Awards Gala ausrichten wird.

Das Flaggschiff von MOL Very Balaton, das 7. STRAND Festival in Zamárdi, bereitet sich mit einer stärkeren Besetzung als je zuvor vor. In der bereits angekündigten und herausragenden Besetzung – Bastille, Jason Derulo, Anne-Marie, Dimitri Vegas und Like Mike, Jonas Blue – wird der kalifornische DJ-Produzent Steve Aoki, der ungekrönte König von Dubstep, Modestep und Sigma sowie das beliebte französische DJ-Duo Ofenbach auftreten.

„Dieses Jahr wird um einen Tag verlängert und das STRAND Festival wird mit einem echten festlichen Programm beginnen. Am 20. August werden wir zum vierten Mal in einer zweistündigen Show die Petofi Music Awards bei STRAND veröffentlichen. Am selben Abend wird John Newman mit einem großen Konzert anreisen, eine festliche NECC-Party und die größte Feuerwerksshow am Plattensee werden die Besucher in Zamárdi begrüßen “, sagte Norbert Lobenwein, Hauptorganisator von MOL Very Balaton.

Tickets und detailliertes Programm: https://strandfesztival.com/

Ungarisch:

Augusztus 20-án kezdődik az idei Strand Fesztivál!

Augusztus 20–24. között még több világsztár is érkezik a zamárdi Szabadstrandra. A balaton partjára érkezik többek között Steve Aoki, a Modestep, Sigma és az Ofenbach is. Emellett mostanra biztossá vált, hogy ismét a STRANDon, augusztus 20-án kerül sor a 4. Petőfi Zenei Díj gálájára is.

Minden eddiginél erősebb line uppal készül a MOL Nagyon Balaton kiemelt jelentőségű eseménye, a 7. STRAND Fesztivál Zamárdiban. Az eddig bejelentett és már most is elképesztően erős fellépősor – Bastille, Jason Derulo, Anne-Marie, Dimitri Vegas and Like Mike, Jonas Blue – mellé érkezik majd a kaliforniai DJ-producer és tortadobáló Steve Aoki, a dubstep koronázatlan királyai, a Modestep és Sigma, illetve fellép a népszerű francia DJ duó is, az Ofenbach.

„Idén egy nappal hosszabbodik és egy igazi ünnepi programmal indul a STRAND Fesztivál. Augusztus 20-án újra a STRANDon adjuk át a Petőfi Zenei Díjakat, immáron negyedik alkalommal egy kétórás show keretében. Ugyanezen az estén nagykoncerttel érkezik John Newman, lesz ünnepi NECC Party és a Balaton legnagyobb tűzijátéka is várja majd a Zamárdiba látogatókat.” – mondta el Lobenwein Norbert, a MOL Nagyon Balaton főszervezője.

További jó hír, hogy a mai naptól tanulmányozható a STRAND Fesztivál három színpadának részletes programja is: a Halott Pénz, Majka, Rúzsa Magdi, Quimby, ByeAlex és a Slepp és az AK26 mellett a teljesség igénye nélkül fellép majd a Punnany Massif, a Lóci játszik, a Bagossy Brothers Company, a The Biebers, az Animal Cannibals, a Wellhello, a Fish!, a Belga, a Brains, a Mary Popkids, a Margaret Island, a Kiscsillag, a Vad Fruttik, a Supernem, a Szabó Balázs Bandája, az Irie Maffia, a Blahalousiana, az Esti Kornél, a Szabó Benedek és a Galaxisok, a Hiperkarma, a 30Y és a Kelemen Kabátban is, valamint a Nagy-Szín-Pad tehetségmutató versenyzői. Ráadásul a STRAND történetében először játszik majd a fesztiválon a Hooligans, Krúbi, a Csaknekedkislány, illetve Geszti Péter is egy különleges best of műsorral érkezik majd a Balaton partjára. Jegyek és a részletes program: https://strandfesztival.com/