Bester Eröffnungstanz des Jahres – So bekommt man auch Lust auf Hochzeit

Foto: BP Film & Photo

Zum Start der Hochzeitsaison werden viele Videos hochgeladen, wo Mutter und Sohn, das frische Ehepaar oder, wie bei diesem Video, Vater und Tochter tanzen.

Mikayla und ihr Vater, Nathan zeigten den 400 Hochzeitsgästen im Staat Utah, was sie können! Mikayla ist ProfiTänzerin, während ihr Vater Computer & Sales Experte ist. Hat die Braut ihre Fähigkeiten von Papa geerbt?

Ihre Produktion hat sogar die Tanzlust beim DJ im Hintergrund geweckt. Hut ab vor diesem Tanz! Wie lange hatten sie wohl geübt?

Video von: BP Film & Photo

Ungarn:

Az év legjobb nyitótánca – Ettől te is kedvet kapsz az esküvőkhöz

Van úgy, hogy az örömapa jobban táncol a mennyasszonynál

Az esküvői szezon megkezdtével számos videó kerül fel a videómegosztókra. Anya-fia, az ifjú pár első közös tánca, vagy épp esetünkben, az apa lánya tánc résztvevői mutatják meg tudásukat.

Az amerikai Utah államban élő Mikayla és édesapja Nathan egy 400 fős lagziban mutatták meg, mire képes a táncos cipő. A mennyasszony profi táncos, míg édesapja computer és sales szakértő. Vajon a táncos véna az apuka oldaláról érkezett a családba?

Mi tagadás, a produkció még a háttérben álló DJ-t is táncra késztették. És le a kalappal az örömapa előtt, vajon meddig gyakorolták ezt a produkciót?