Wieder tödlicher Strassenbahnunfall Budapest

Budapest, 2018. augusztus 28. Baleseti helyszínelõk dolgoznak 2018. augusztus 28-án a fõváros II. kerületében, a Szilágyi Erzsébet fasoron, a Városmajor megállónál, ahol halálra gázolt az 56A jelzésû villamos egy embert. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Ein schwerer Strassenbahnunfall in der Hauptstadt II. Bezirk Erzsébet Szilágyi löste am Dienstag Abend Erschütterung aus. Ein Fußgänger wurde dabei von der Strassenbahn erfasst und sofort getötet.

Während der Unfallaufnahme und Bergung wurden die Straßenbahnen 56, 56A und 61 durch Busse zwischen Széll Kálmán platz und Budagyöngye ersetzt.

Es ist in kurzer Zeit bereits der 3. tödliche Strassenbahnunfall in Budapest.

Ungarisch:

Halálra gázolt a villamos egy embert a fővárosban

Halálra gázolt a villamos egy embert a főváros II. kerületében, a Szilágyi Erzsébet fasoron kedd este – tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-t.

A közlés szerint, a mentők megpróbálták újraéleszteni a sérültet, de nem élte túl a gázolást.

A Budapesti Közlekedési Központ fődiszpécsere elmondta, hogy egy 56A jelzésű járat gázolt a Városmajor megálló közelében.

A helyszíni vizsgálat befejezéséig az 56-os, az 56A és a 61-es villamosokat buszokkal pótolják a Széll Kálmán tér és a Budagyöngye között.

 

1 Kommentar