Weihnachtliches Nageldesign ist derzeit extrem in Mode

Foto: Nagy Bernadett

Weihnachtliches nageldesign ist derzeit in Mode… So sieht man die wunderschönen Motive bei den Nagelstudios, die die weihnachtszeit beschreiben.

Bernadett Nagy, Nageldesignerin aus Győr, lässt die Wünsche ihrer Gäste auf sehr effektive Weise zum Leben erwachen. Wie wir erfahren haben, ist es ihr auch in 3D nicht unmöglich, Rudolfs Rentiernase zu gestalten.

Und woran denken wir bei Rot? Nun, der Mantel des Weihnachtsmanns, Rudolfs Rentiernase, Zuckerstangenstreifen oder Weihnachtssterne. Und der Kreativität der Nageldesigner sind daher gerade an Weihnachten kaum Grenzen gesetzt.

Ungarisch:

Hódítanak a karácsonyi minták a manikürösnél is

Ha megjelenik a naptár lapjain a december felirat, az embereket hatalmába keríti a karácsonyi hangulat. A boltokban szól a karácsonyi zene, a termékek piros, zöld, fehér és kék színekbne pompáznak. És ugyan ez vonatkozik a körmökre is.

Sokan erre az időszakra időzítik, hogy új körmöket készítsenek maguknak, persze a színeken kívül a formák, motívumok is dominálnak. A legnépszerűbbek a hópehely, a mikulás, vagy épp a kis karácsonyfa.

Nagy Bernadett, győri mesterkörmös rendkívül hatásos módon kelti életre vendégei kéréseit. Mint megtudtuk, számára nincs lehetetlen, ha kell, Rudolf rénszarvas orrát még 3D-ben is láthatjuk. Az általa elkészített körmökön is a piros szín dominál, jelezve, hogy hamarosan jönnek azok az ünnepek, ahol az adott szín a legjellemzőbb.

És mi jut eszünkbe a piros színről? Nos, a Mikulás kabátja, Rudolf rénszarvas orra, a cukorpálca csíkjai, vagy épp a Mikulásvirág. Mind olyan dolog, amivel decemberben találkozhatunk! És a kreatívitásnak, csak a képzelet szabhat határt.

7 Kommentare