Tödlicher Verkehrsunfall zwischen Nyárlőrinc und Kecskemét

Nyárlõrinc, 2018. szeptember 17. Összeroncsolódott személygépkocsi, miután kamionnal (j) ütközött Nyárlõrinc és Kecskemét között 2018. szeptember 16-án este. A balesetben a személyautó vezetõje életét vesztette. MTI Fotó: Donka Ferenc

Ein Lastwagen kollidierte am Sonntagabend in der Nähe von Nyárlőrinc mit einem Auto, der Autofahrer starb bei dem Unfall.

Während der Rettungs- und Bergungsarbeiten wurde die Hauptstraße von der Polizei in voller Breite gesperrt. Die Strasse von und nach Szentkirály war somit komplett gesperrt.

Die Polizei leitete eine Untersuchung der Fahrzeuge ein.

Nyárlõrinc, 2018. szeptember 17.
Rendõri helyszínelés Nyárlõrinc és Kecskemét között.
MTI Fotó: Donka Ferenc

Ungarisch:

Halálos baleset Nyárlőrinc és Kecskemét között

Kamion ütközött személyautóval vasárnap este Nyárlőrinc közelében, a balesetben egy ember életét vesztette – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapja szerint a 44-es számú főút 13-as kilométerénél, Kecskemét és Nyárlőrinc között történt baleset következtében mindkét jármű az árokba csapódott, és a személyautó vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A szemle és a műszaki mentés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták a főutat. Kerülni Szentkirály irányába, a 4622-es számú úton lehet – olvasható a rendőrség honlapján.