Strassenkünstler Festival in Debrecen

Strassenkünstler veranstalten einen Wettbewerb in Debrecen. Die Veranstaltung, die zwischen dem 18. und 19. August stattfindet, gibt Strassenkünstlern eine Plattform die dem größeren Publikum ihre Künste näher bringen wollen.

Der Bewerbungsprozess ist sehr einfach: Der Kandidat muss  ein Video an die E-Mail-Adresse des Veranstalters senden, in dem er zeigt was er präsentieren möchte. Es können Jongleure, , Musik-Clowns, Musiker oder sogar Pantomisten sein.

Und was ist die Belohnung? Wertvolle Preise, Bargeld, gesponserte Preise,  Karrieren, Karriereaussichten und aktive Jobmöglichkeiten.

Ungarisch:

Street Art Show Debrecen

Az utca művészeinek tartanak versenyt Debrecenben. Az augusztus 18 és 19 között lezajló eseményre olyan utcaművészek jelentkezését várják, akik bizonyítani akarnak a nagyobb közönség előtt, és nem félnek új dolgokat kipróbálni.

A jelentkezés menete roppant egyszerű: A versenyzőnek csak egy videót kell küldenie a rendezvény e-mailcímére, ahol megmutatják mit is csinálnak. Lehet ő zsonglőr, élőszobor, zenebohóc, vagy akár pantomín, szívesen látják a show-n. A verseny célja: Hogy kipróbálhassák magukat egy olyan műfajban, ami talán megváltoztatja az életüket.

A szervezők elmondták, hisznek az utcában, és az ott prezentáló tehetségekben. És hogy mi a jutalom? Értékes nyeremények; készpénz, szponzoráltt díjak, izgalmas tárgynyeremények, tehetséggondozás, karriertanácsok profiktól, valamint aktív fellépési lehetőségek.