Spice of Europe – Es gibt einen neuen Imagefilm über Budapest

Budapest bei Sonnenuntergang - Foto: Flying Media Hungary

Seit dem 15. Mai gibt es eine neue Kampagne der Ungarischen Tourismusagentur, die mit umfassenden Werbekampagnen ausländischen Touristen Lust auf Ungarn machen möchten. Eine davon ist der Imagefilm, der auf dem Konzept „Spice of Europe“ aufbaut.

Der Film soll ausdrücken, Ungarn ist nicht nur das historische Erbe, sondern es ist auch das bunte kulturelle Angebot vorhanden. Dazu gehören auch erstklassige Gastronomie und Mode.

Der fertige Film wird auch von CNN, Iberia, British Airways, Lufthansa, WizzAir, American Airlines und United Airlines sowie auf Google und Youtube vorgestellt.

Ungarisch:

Új imázsfilm készült Budapestről

Május 15-től megkezdődött a Magyar Turisztikai Ügynökség új kampánya melynek során átfogó reklámsorozatok csábítják magyarországra a külföldi turistákat. Ennek egyike az az imázs-film is, amelyet „Spice of Europe“ koncepcióra építettek.

Célja, hogy az ide érkező vendégek megtaláljának mindent, ami egy klasszikus, európai fővárosra jellemző. Vagyis, hogy Magyarországon nem csak a történelmi örökség, hanem a színes kulturális kínálat is jelen van. Mindez az első osztályú gasztronómiát és a divatot is magába foglalja.

Az elkészült filmet a CNN, az Iberia, a British Airways, a Lufthansa, a WizzAir, az American Airlines és a United Airlines is levetítik, emellett megjelenik a Google és a Youtube hírdetései közt is.