Rasant! Automobil- und Tuning-Show in Budapest

Foto: szeretlekmagyarorszag.hu

Das größte Auto-Tuning-Event in Ungarn findet ab heute bis Sonntag auf der Budapester Hungexpo statt.

Die Autoshow mit spektakulären Fahrzeugen wartet jedes Jahr auf fast 100.000 Quadratmeter, 5 Hallen, mehr als 200 Aussteller und mehr als 1.000 ausgestellte Autos aus 15 Ländern auf zahlreiche Autofans.

Die AMTS Car Show bietet 10 Auto-Events, die alle während der drei Tage im Budapester Messezentrum mit einem einzigen Eintrittsticket zugänglich sind.

Neben den Ausstellungen werden spektakuläre Outdoor- und Bühnenprogramme, Shows und Spiele stattfinden: AMTS garantiert außergewöhnliche Unterhaltung für die ganze Familie!

Quelle: szeretlekmagyarorszzag.hu

Ungarisch:

Itt minden a sebességről szól- Automobil és Tuning Show Budapesten

A tavasszal nem csak a jó idő, de a dübörgő motorok, az utak vándorai is megindulnak. Magyarország és Közép-Kelet-Európa legnagyobb autós rendezvényét rendezik meg mától a budapesti Hungexpón.

A minden évben hihetetlen járműveket felvonultató autó show csaknem százezer négyzetméteren, 5 pavilonban, 15 ország több mint 200 kiállítójával és ezernél is több kiállított autójával vár.

Az AMTS Autó Show 10 teljes értékű autós rendezvényt tömörít magában, melyek mindegyike egyetlen belépőjeggyel látogatható a nyitva tartás három napja alatt a budapesti vásárközpont területén.

A kiállítások mellett látványos kültéri és színpadi programok, bemutatók, valamint játékok várják az autózás világa iránt érdeklődőket, a legkisebbektől a legnagyobbakig: az AMTS garantáltan kivételes szórakozást nyújt az egész család részére!

Foto: szeretlekmagyarorszag.hu