Prominente die sich für die tägliche Fitness einsetzen – Mit Videos!

Am 1. Februar wurde die Kampagne  „Ungarn für das tägliche Training“ offiziell ins Leben gerufen, organisiert von den Machern der BODY-Ausstellung. Neben der Initiative gab es prominente Persönlichkeiten wie Kovács „Kokó“ István, János Hrutka, Zsófia Földházi, László Cseh, Éva Szentesi, Dávid Verrasztó die dies unterstützen.

Verschiedene Umfragen belegen, dass die Ungarn weniger Sport treiben als andere Europäer, obwohl eine Viertelstunde Sport und nicht zu anstrengende Bewegungen unser Leben verbessern können. Die Prominenz und die BODY Exhibition wollen einen gesunden Lebensstil entwickeln und das Bewusstsein im Bereich der Prävention steigern.

Im Rahmen der Kampagne hat die JVS Group Magyarország Kft. eine Ausstellung organisiert um der Presse Unterrichtsmaterial zur Verfügung zu stellen, das durch die Ausstellung zeigt, wie die Bewegung die Funktionsweise unserer Organe beeinflusst. Der strategische Partner der Kampagne ist OXYGEN WELLNESS NAPHEGY.

Um mit dem täglichen Sport anzufangen, können Interessierte Ideen über die Videos erhalten, die von Prominenten unterstützt werden. Alle Übungen können einfach und schnell auch zu Hause durchgeführt werden. Die fünfminütigen Videos werden auch auf der BODY Exhibition Website verfügbar sein.

Die weltberühmte BODY-Ausstellung wird am 15. Februar in Ungarn eröffnet. Die Größe der menschlichen Körperausstellung ist einzigartig in Europa: über 2.200 Quadratmeter groß und Besucher können mehr als 200 Ausstellungsstücke sehen. Die Ausstellung war noch nie in einer Stadt auf diesem Kontinent mit solch einem reichen Ausstellungsmaterial.

Quelle: Felhang Pr és Produkciós Office

Ungarisch:

Hírességek kampányolnak a napi testmozgásért

Február elsején hivatalosan is elindult a „Magyarok a napi testmozgásért társadalmi összefogás” kampánya, amelyet a BODY Kiállítás szervezői hívtak életre. A kezdeményezés mellé olyan prominens személyek álltak mint például Kovács „Kokó“ István, Hrutka János, Földházi Zsófia, Cseh László, Szentesi Éva, Verrasztó Dávid.

Többféle felmérés is bizonyítja, hogy a magyarok európai viszonylatban is keveset sportolnak, pedig már a napi negyedórás, nem túl megerőltető mozgás is sokat javíthat életkilátásainkon. Az egészséges életmódhoz más-más módon kapcsolódó hírességek és a BODY Kiállítás célja, hogy fejlessze a hazai egészségkultúrát és növelje a tudatosságot a prevenció területén.

A kampány részeként a kiállítást szervező JVS Group Magyarország Kft. edukációs anyagokat bocsát a sajtó rendelkezésére, amelyek a tárlat egy-egy darabján keresztül mutatják be, hogy a mozgás milyen hatással van szerveink működésére. A kampány stratégiai partnere az OXYGEN WELLNESS NAPHEGY.

A napi testmozgás elkezdéséhez az érdeklődők ötleteket kaphatnak azokból a videókból, amelyeket az összefogást támogató hírességek készítenek. Minden gyakorlat egyszerűen és gyorsan elvégezhető akár otthon is. Az öt perces videók elérhetőek lesznek a BODY Kiállítás honlapján is.

A kiállítás megbízásából olyan felmérések készülnek, amelyek bemutatják a magyar társadalom jelenlegi viszonyát a testmozgáshoz és az egészséghez, majd szakértők segítenek rávilágítani az eredmények tanulságaira. A kampányban részvevő hírességek a maguk csatornáikon is támogatják a főbb üzenetek közvetítését.

– Kivételes emberekkel dolgozhatunk ebben a kampányban, mind más-más szempontból, a saját tapasztalataikkal segítik az összefogást. Fontos, hogy felismerjük, milyen hatással vannak a lelki tényezők az egészségünkre, hogyan alakíthatjuk étrendünket, mozgáskultúránkat, egészségkultúránkat úgy, hogy kivédjük a betegségeket. Büszke vagyok rá, hogy a BODY Kiállítás nemcsak tartalmas programot kínál, hanem segít rávilágítani a társadalom egyik legégetőbb problémájára, egészségünk hanyatlására is – mondta Oláh Zsuzsanna, a tárlatot szervező JVS Group Magyarország Kft. kommunikációs vezetője.

A világhírű BODY Kiállítás február 15-én érkezik hazánkba. Az emberi testet bemutató tárlat mérete Európában is egyedülállónak számít: 2200 négyzetméteren több mint 200 preparátumot tekinthetnek meg a látogatók. A kontinensen még soha, egyetlen városba se látogatott el a tárlat ilyen gazdag kiállítási anyaggal.

Forrás: Felhang Pr és Produkciós iroda