Lagerhalle in Vollbrand in Kőröstetétlen!

Fotó: PMKI KMSZ

Ein zweihundert Quadratmeter großes Lagerhaus brannte am Mittwochnachmittag in der Kocséri-Straße in Kőröstetétét. Als die Feuerwehrmänner eintrafen, war das Gebäude vollständig in Brand und die Flammen hatten sich auf die Dachkonstruktion des Gebäudes neben dem Lagerhaus ausgebreitet.

Das Feuer wurde von der feuerwehr Cegléd und Szolnok nach stundenlangen Arbeiten gelöscht.  Im Lager befanden sich große Mengen Brennholz.

Die Katastrophenschutzbehörde von Pest County führt eine Branduntersuchung durch, um die Ursache und die Umstände des Brandes zu untersuchen.

Fotó: PMKI KMSZ

Ungarisch:

Raktár égett Kőröstetétlenen

Kigyulladt egy kettőszáz négyzetméteres raktár szerdán délután Kőröstetétlenen, a Kocséri úton. A tűzoltók kiérkezésekor az épület már teljes egészében égett, a lángok átterjedtek a raktár melletti épület tetőszerkezetére is.

A tüzet a ceglédi és a szolnoki hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a kiégett ingatlant, a munkájukat a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A raktárban nagy mennyiségű tűzifát tároltak, amelynek a mozgatásában és kihordásában egy munkagép is segédkezett.

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja a tűz keletkezésének okát és a körülményeit.