Kino der alten Zeiten – Árkád Győr eröffnet ein Autokino

Foto: Árkád Győr

In den guten alten Sechziger Jahren war das Autokino ein Renner. Jeder kennt diese legendären Rendezvous aus Filmen oder sogar aus Erinnerung.

Vom 29. März bis 10. April wird der Dachparkplatz vom Győrer Árkád in ein Autokino umgewandelt.

An Wochentagen können Besucher jeden Tag ab 19.30 einen Film sehen. Am Wochenende sogar täglich zwei Filme. Tickets kann man vorher schon kaufen am Autokino Stand in Árkád Győr. Ein Ticket kostet 2500 Ft (ca. 8 Euro), welches man nicht pro Person, sondern pro Auto bezahlen muss. Außerdem gehören zur Eintrittskarte ein Zweipersonen Popcorn Paket und zwei 0,25 Liter Coca-Cola Zero dazu.

Die Liste der Filme findet man auf  Facebook Event.

Ungarisch:

Régi idők mozija – Autós mozi nyílik a győri Árkádban

Régen, még a hatvanas évek fénykorában nagy divat volt az autós mozi. Mindenki emlékszik az amerikai filmek ikonikus randi helyszínére, március 29 és április 10 között a győri Árkád tetőparkolóját átalakították egy guruló mozivá.

Hétköznap esténként 1 (kezdési időpont 19.30), hétvégente pedig érdeklődéstől függően 2 vetítés is várja az érdeklődőket. A belépés előre megváltott jeggyel lehetséges, amit a bevásárlóközpont erre a célra felállított pultjánál lehet majd megvásárolni. A 2.500 Ft-os jegy, amit nem személyenként, hanem autónként kell kifizetni, nem jár egyedül: egy 2 személyes popcorn és 2×0,25-ös Coca-Cola Zero is dukál mellé.

A filmek választéka is bőséges, Charlie Chaplintől, egészen a modern filmekig választhatunk az alkotások közül, és egy biztos, az élmény garantált!