Die Straße zum Flughafen Ferihegy wurde wegen eines Unfalls gesperrt

Budapest, 2019. szeptember 4. Összeroncsolódott személyautók mellett helyszínel egy rendõr a Ferihegyi repülõtérre vezetõ úton 2019. szeptember 4-én. A Gyömrõi úti felüljárónál három autó ütközött össze, az egyik autóba beszorult embert tûzoltók szabadították ki. A mûszaki mentés és a helyszínelés idejére az érintett szakaszt teljes szélességében lezárták. MTI/Mihádák Zoltán

Am Mittwochmorgen kollidierten drei Autos auf der Straße zum Flughafen Ferihegy an der Überführung der Gyömrői-Straße. Der betreffende Abschnitt wurde in voller Breite gesperrt, sagte ein Sprecher der Direktion für Katastrophenschutz in Großstädten gegenüber MTI.

Eine Person musste von der Feuerwehr schwer verletzt aus dem Fahrzeug befreit werden. Zwei weitere Personen mussten ins Krankenhaus gebracht werden.

Während der Rettungs und Bergungsarbeiten war die Flughafenstrasse gesperrt.

Das Budapester Verkehrszentrum (BKK) teilte auf seiner Facebook-Seite mit, dass der 200E-Bus umgeleitet werde, ohne den Flughafen zu beeinträchtigen.

Quelle: MTI

Budapest, 2019. szeptember 4.
MTI/Mihádák Zoltán

Baleset miatt lezárták a Ferihegyi repülőtérre vezető utat

Három autó ütközött a Ferihegyi repülőtérre vezető úton a Gyömrői úti felüljárónál szerda reggel, az érintett szakaszt teljes szélességében lezárták – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Kisdi Máté elmondta, hogy az egyik autóba beszorult embert tűzoltók szabadították ki.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság a honlapján azt írta, hogy a Hangár utca magasságában történt balesetben két ember megsérült, a rendőrök a műszaki mentés és a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az utat, a forgalmat terelik.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán azt közölte, hogy a 200E autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Repülőtér, P+R megállót a baleset miatt.

Forrás: MTI