Die ersten Partygäste kommen in Sziget an

Budapest, 2018. augusztus 6. Fesztiválozók szelfit készítenek az óbudai Hajógyári-szigetre vezetõ K-híd elõtt a 26. Sziget Fesztivál bejáratánál 2018. augusztus 6-án. Az idén augusztus 8. és 15. között rendezik meg a fesztivált. MTI Fotó: Mónus Márton

Vom 8. bis 14. August dreht sich alles um Musik, gute Laune und Party auf der Hajógyári-Insel in Óbuda. Die engagiertesten Besucher haben bereits den Standort des Sziget Festivals übernommen!

In diesem Jahr hat das Sziget Festival eine wichtige Botschaft. Die Organisatoren waren der Meinung, dass die Festivalgemeinschaft eine weltweite Familie von Menschen aus mehr als 100 Ländern formen. Deshalb haben sie die „Revolution der Liebe“ angekündigt, um Ideen und Themen, die die Welt voranbringen und die Erde zu einem besseren Ort machen, Raum und Stimme zu geben.

In diesem Jahr unterhalten große Namen die Partygäste wie Kygo, Lana Del Rey, Shawn Mendes, Gorillaz, Borgore oder Artic Monkeys.

Budapest, 2018. augusztus 6.
Fesztiválozók érkeznek az óbudai Hajógyári-szigetre a K-hídon keresztül a 26. Sziget fesztiválra 2018. augusztus 6-án. Az idén augusztus 8. és 15. között rendezik meg a fesztivált.
MTI Fotó: Mónus Márton

Ungarisch:

Érkeznek az első fesztiválozók a Szigetre

Augusztus 8 és 14 között, minden a zenéről, a jó hangulatról és a buliról szól a az óbudai Hajógyári-szigeten. A legelszántabb fesztiválozók, már birtokba is vették a SZIGET fesztivál helyszínét!

Az idei SZIGET fontos üzenetet tűzött ki céljául. A szervezők ugyanis úgy gondolták, hogy a fesztivál  közössége, a több mint 100 országból érkező szitizenek globális családját alkotják. Épp ezért meghirdették a “Szeretet forradalmát” ezzel teret és hangot adva olyan eszméknek és ügyeknek, melyek előbbre viszik a világot és jobb hellyé teszik a Földet.

Idén olyan nagy nevek szórakoztatják a partizókat, mint Kygo, Lana Del Rey, Shawn Mendes, a Gorillaz, Borgore vagy épp az Artic Monkeys.