DAS ist die schönste Frau der Nation!

Die schönste Frau der Nation wurde jetzt in Gödöllő im Königspalast gesucht. Unter den Hunderten von Kandidaten konnte sich eine der zehn schönsten Damen mit drei verschiedenen Kleidungsstücken präsentieren, die mit ihren äußeren und inneren Werten das Publikum und die Jury begeisterte.

Kandidaten mussten Persönlichkeitsmerkmale wie Empathie, Hilfsbereitschaft, Selbstvertrauen und Nationalbewusstsein haben.
In der Jury gab es  große Namen wie Barbara Orosz, Iván Fenyő und István Bus, Chefredakteur der ungarischen Veröffentlichung von Playboy.

Die Gewinnerin ist schließlich eine 21-jährige Studentin, Krisztina Fenesi, die Ungarn auch in Balin vertreten wird.

Fenesi Krisztina a Die schönste auf der Nation 2018
MTI Fotó: Kovács Tamás

Ungarisch:

Megtalálták a Nemzet Legszebb hölgyét!

A Gödöllőn megrendezett Nemzet Szépe verseny a Királyi kastélyban teremtett hangulatot az igazi versenynek, ahol az ország legszebb hölgyét keresték. A több száz jelentkező közül végül a tíz legszebb induló mutathatta meg magát, felvonulva háromféle ruhában, külső és belső értékeikkel elkápráztatva a közönséget és a zsűrit is.

A jelentkezőknek olyan személyiségjegyekkel kellett rendelkeznie, mint az empátia, a segítőkészség, a magabiztosság, illetve a nemzeti öntudat.

A zsűriben pedig olyan nagy nevek szerepeltek, mint Orosz Barbara, Fenyő Iván és Bus István, a Playboy magyar kiadásának főszerkesztője.

A győztes végül egy 21 éves egyetemista, Fenesi Krisztina lett, aki Balin képviseli majd hazánkat, udvarhölgyei pedig a 22 éves, budapesti Kálvári Múzsa, második udvarhölgye a 27 éves, sárvári Stankovics Beáta lett.