Das Győr Philharmonic Orchestra mit Konzert auf Wasser

Gyõr, 2019. január 25. A medence fölé épített színpadon játszik a Gyõri Filharmonikus Zenekar a gyõri Aqua Sportközpont uszodájában adott farsangi koncerten 2019. január 24-én. MTI/Krizsán Csaba

Das Győr Philharmonic Orchestra spielte beim diesjährigen Karnevalkonzert auf einer Bühne, welche über dem Schwimmbad  gebaut wurde im Aqua Sportzentrum Győr. Das traditionelle Carnival-Konzertprogramm war ähnlich wie in den Vorjahren, es waren jedoch einige Überraschungen für das Publikum an Bord.

Die beiden Gastgeber des Abends waren Adam Bősze und Jüngerer Jenő Knézy sowie der Dirigent des Karnevalskonzerts Kálmán Berkes.

Gyõr, 2019. január 25.
MTI/Krizsán Csaba

Ungarisch:

Különleges koncertet adott a Győri Filharmonikus Zenekar

A győri Aqua Sportközpont uszodájában, egy, a medence fölé épített színpadon játszott a Győri Filharmonikus Zenekar az idei farsangi koncerten. A hagyományos Farsangi koncert műsora hasonló az előző évekhez, most is meglepetés volt a nézők számára, ám azt már korábban is tudták, hogy az idei előadás bővelkedik a vízzel kapcsolatos műsorszámokban és a humor is elmaradhatatlan részese volt az előadásnak.

Az est két műsorvezetője Bősze Ádám és ifj. Knézy Jenő volt, míg a farsangi koncert karmestere Berkes Kálmán.