Auch in Ungarn wird in Hotels oft gestohlen!

Eine schwedische Online-Agentur hat eine Umfrage durchgeführt, aus der hervorgeht, dass 56 Prozent der Befragten aus Hotels gestohlen haben.

Es ist fast wie eine beliebte Sportart, das Hotelgäste aus Hotels stehlen. Die meisten von ihnen tragen Bademäntel mit, Handtücher, den Inhalt der Minibar, sowie Staubsauger und Besteck.

Darüber hinaus stehlen sie oft dekorative Gegenstände, Haartrockner, Ornamente und sogar Gemälde. Auch TV-Geräte fehlen des öfteren. Ungarische Hotels können den Trend bestätigen.

Ungarisch:

Még mindig sokat lopnak a szállodákból

Egy svéd online ügynökség felmérést készített, melyből kiderült, hogy a megkérdezettek 56 százaléka lopott már hotelekből.

Szinte már egy népszerű sporttal vetekszik az a szokás, hogy az emberek lopnak a szállodákból. A legtöbben a fürdőköpenyeket tesznek a böröndbe, de sűrűn lába kél a törölközőknek, a minibár tartalmának, illetve porszívókat és evőeszközöket is elvittek már.

Ezen felül sokszor ellopják a dekorációs kellékeket, a hajszárítókat, a dísztárgyakat, sőt még a festményeket is.

Ám a felmérés szerint azok, akik olyan államokból érkeznek, ahol szigorúan büntetik a lopást, azok nem nagyon tulajdonítanak el semmit.