Foto: Flying Media Hungary Kft. /Burkus Bettina

Der MÁV-START bietet eine 50% -ige Gelegenheitsabfahrt für diejenigen, die vom 8. bis 15. August zum Sziget Festival reisen, teilte das Transportunternehmen MTI am Dienstag mit.

Der Rabatt ist nur die zweite Klasse, inländische Reisen beginnen, die Ost-, West- und Südbahnhof in Budapest und Kelenföld, Kőbánya-Kispest Station und Züge Zugló jede Hausstation.

Um ein Halbtax zu benutzen, müssen Sie an der Kasse angeben, dass der Passagier nach Sziget fahren wird und eine Eintrittskarte des Festivals vorlegen.

Ungarisch:

Kedvezményesen lehet utazni a MÁV-val a Sziget Fesztiválra

Ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START azoknak, akik az augusztus 8. és 15. között rendezett Sziget Fesztiválra utaznak – közölte a közlekedési társaság kedden az MTI-vel.

A kedvezmény kizárólag másodosztályú, belföldi utazásra, a budapesti Keleti, Nyugati és Déli pályaudvarra, illetve Kelenföld, Kőbánya-Kispest és Zugló állomásokra induló vonatokra vehető igénybe bármely belföldi állomásról.

A félárú jegy igénybevételéhez a jegypénztárnál kell jelezni, hogy az utas a Szigetre utazik. Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra lebélyegeztetéssel vagy a belépő felmutatásával érvényes. A bélyegzés helyszíne a Sziget városközpontban található MÁV-START-os mobilpénztár-autónál lesz, annak elmulasztása vagy a karszalag hiánya esetén az alkalmi menettérti jegyet a jegyvizsgáló teljes árú menetjegyre egészíti ki, és az előírt pótdíjat is felszámítja a kedvezmény jogosulatlan igénybevétele miatt.